Al meer dan 48 jaar hebben we vaste boeren en onze “eigen” runderen, lekker en kwalitatief en alleen duurzaam vlees. Geen “plofkip” of “fabrieksvlees”, maar alleen duurzaam dat door ons als Meesterslager voor u geselecteerd is en zorgvuldig klaargemaakt wordt.

Wij werken alleen met speciaal geselecteerd vlees en producten die in onze eigen slagerij geproduceerd worden. Die goede herkomst is bepalend voor de smaak van ons vlees. Altijd al geweest. En wat blijkt? Gezond leven met respect voor mens en dier is misschien wel belangrijker dan ooit.

Als u onze winkel binnen stapt ziet u een enorme toonbank vol vers vlees (van dagelijks vlees tot de mooiste steaks), homemade salades, Grill & Bites en meters met huisgemaakte maaltijden. Lukt het koken niet (meer) of heb je weinig tijd maar wil je wel goed blijven eten? Onze chefs staan élke dag in de “keuken” om gezonde & voedzame maaltijden te bereiden die je thuis alleen nog maar hoeft op te warmen. Mét lokale ingrediënten en ons eigen vertrouwde vlees. Fijne gedachte toch?

Naast het inpakken van de producten die u graag wilt hebben, beantwoorden we ook met liefde uw vragen over bereiding, herkomst of ingrediënten. Ook helpen we u met producten op maat: wilt u een schnitzel zo groot dat hij bijna niet in de pan past? Een meter verse worst? Of wilt u bijvoorbeeld een gewone biefstuk die alvast lekker gekruid is……Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel.

Winkelen kan bij ons zowel online als offline. Je bent van harte welkom in onze winkel in het City centrum van Veldhoven maar een kijkje nemen in onze web-toonbank kan natuurlijk ook!